Polityka prywatności

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych przez serwis należący do PRO SPICE Sp. z o.o. Sp. k. ul. Marszałkowska 58/4 00-545 Warszawa, prowadzony pod adresem internetowym: prospice.pl (dalej zwany Witryną).

Nasza firma szanuje prywatność swoich użytkowników. Przeczytaj poniższe informacje, aby lepiej zapoznać się z polityką prywatności naszej firmy.

Jakie dane zbieramy?

Dane zbierane podczas wypełniania formularzy kontaktowych. Dla usprawnienia niektórych funkcji naszego serwisu wprowadziliśmy formularz kontaktowy, w których pojawia się konieczność podania danych osobowych jak; imię i nazwisko, adres e-mail, numer telefonu. Podanie powyższych danych jest dobrowolne lecz konieczne dla dokonania kontaktu w ramach witryny. Podanie powyższych danych jest dobrowolne i wymaga Państwa zgody i jest konieczne wyłącznie dla realizacji wskazanych powyżej celów. Podkreślamy, że nie muszą Państwo podawać tych danych, jeżeli nie chcą Państwo korzystać z wskazanych powyżej możliwości.

Dane zbierane automatycznie

Podczas wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące wizyty, np. żądanie sieciowe, adres IP,  rodzaj platformy i przeglądarki internetowej, dostawcę Internetu oraz adres strony, z której weszliście Państwo na Witrynę

W jaki sposób wykorzystujemy Państwa dane?

PRO SPICE Sp. z o.o. Sp. k. dane osobowe użytkowników zgodnie z obowiązującymi przepisami.

W żadnym wypadku nie sprzedajemy i nie udostępniamy zebranych danych podmiotom trzecim. Podane przez Państwa informacje mogą zostać udostępnione tylko właściwym organom władzy publicznej, jeżeli wymagają tego obowiązujące przepisy prawa.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Państwem, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na zapytanie.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku. Dane te nie będą łączone z przekazanymi przez Państwo danymi osobowymi.

W jaki sposób mogą Państwo poinformować nas o zmianie danych?

Telefonicznie, mailowo, pocztą lub za pośrednictwem formularza kontaktowego.

Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

 

Wykorzystanie ciasteczek („cookies”)

PRO SPICE Sp. z o.o. Sp. k. jest podmiotem zamieszczającym informacje w formie plików cookies (tzw. ciasteczek) i innych podobnych technologii w urządzeniu końcowym Użytkownika (np. komputerze, laptopie, smartfonie) oraz uzyskującym do nich dostęp.

Pliki cookies stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika serwisu prospice.pl. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę domeny serwisu internetowego, z którego pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. Pliki cookies nie służą identyfikacji użytkownika i na ich podstawie nie jest ustalana tożsamość użytkownika.

Strona internetowa prospice.pl. może umieścić plik cookie w przeglądarce, jeśli przeglądarka to umożliwia. Co ważne, przeglądarka zezwala stronie internetowej na dostęp jedynie do plików cookies umieszczonych przez tę stronę, a nie do plików umieszczonych przez inne strony internetowe.

Zmiany naszej polityki prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.



Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i otrzymywanie od PRO SPICE Sp. z o.o. Sp. komandytowa z siedzibą na ul. Marszałkowskiej 58, w Warszawie na wskazany przeze mnie adres poczty elektronicznej, informacji handlowych w rozumieniu art. 2 pkt. 2 ustawy z dnia 18 lipca 2008 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w powyższym formularzu przez PRO SPICE Sp. z o.o. Sp. komandytowa z siedzibą na ul. Marszałkowskiej 58, w Warszawie w celach marketingowych.

Zapoznaj się z klauzulą informacyjną

Kontakt

ADRES SIEDZIBY

PRO SPICE SP. Z O.O. SP.K.
ul. Marszałkowska 58
00-545 WARSZAWA
NIP: 521-36-78-674
REGON: 147 415 460